2008-05-30

Vinst 4-1 (1-1)

Körde över Selånger med 4-1 idag! Var dock inte helt enkelt då de var de bättre laget de första 35minuterna för att vi sedan skulle ta över matchen och de rejält... Hasse kvitterade till 1-1 innan halvtid och i andra var det inget snack vilka som ville mest och orkade mest.. Jonas Södermark gjorde 2-1 och sen blev jag kapad av samme högerback somkapade mig i första halvlek och han fick därmed sitt andra gula och därmed utvisning.. Därefter lyckas vi med att göra två mål på hörna och nick. Första inprickat av Johan Bergman och andra lyckades JAG!!! göra :P kanske inte en jätteskräll då jag brukar göra ngt mål på nick varje år, men den här satt perfekt under ribban :) nu blir nästa match mot torpshammar på nationaldagen, ett torpshammar som vann lite överraskande över sidsjö-böle med 4-0 på bortaplan. deras första poäng i årets fyra.