2010-04-02

Första tävlingen...

Och vilken skitstart för våran bil! nio stycken och de flesta välmeriterade inom pimpelfisket och ingen ens i närheten av pallen.. Inte ens SM-vinnaren hade en bra dag utan fick sina 20 abborrar men slängde dem och kom sist i bilen ( som tur var då jag kom tredje sist och bara hade Emil som ej har körkort bakom mig) Saken var den at den som kom sist skulle köra dagen efter. Och i morgon blir det alltså Baddarn!
Började dock ganska bra för mig som gick på fick direkt, men sen gjorde man bort sig då man tyckte det nappa för dåligt och gav sig iväg på strapatser helt i onödan och helt utan resultat. fick bara en fisk andra halvan av tävlingen. Vann gjorde Peter Forsberg på drygt 20kg (hur nu han lyckats hitta dessa vet ingen). Bäst i Bilen var Fredrik Ankarberg på drygt 5kg och själv hade man 2.3kg.. nya tag i morgon. Kommer bli revanch för bilen helt klart! minst en topp 5!
Någon öl ikväll för att i morgon troligtvis springa 7km till mitt ställe.. I morgon är det allt eller inget som gäller! totalcupen är körd så nu är det bara att vinna de enskilda tävlingarna som gäller!

Inga kommentarer: