2010-04-08

Inte långt kvar nu!


På Lördag spelas näst sista matchen innan seriestart. Strand borta på Glysisvallen, ett Strand som även de spelar i trean och gjort bra resultat på försäsongen. Bert drog laget igår och lixom många matcher i Värmecupen så kommer jag spela vänsterytter, en lite ovan position då jag brukar husera på andra kanten. Finns dock en hel del fördelar med vänsterkanten och det är dels att man har bättre läge om man bryter in och får då högern innåt plan (enfotad som man är :P) Det negativa är dock inläggen som måste slås med vänstern om det ska gå fort.
Hur ser det ut i övrigt med fotbollen då? Laget ser bättre och bättre ut ju fler träningar som vi gör och konkurrensen om platserna hårdnar allt mer. Finns inte många som har en säker plats i startelvan för stunden. Som jag ser det så är det främst Jonas Sjöberg, Kristoffer Gådin, Kim Eriksson, Patrick Bolin och André Sjödal som kan känna sig någolunda säker på en plats i startelvan. Men det räcker med 1-2 missade träningar och inte ens bänken blir aktuell så hårt är det!
Hoppas att vi får en bra start i serien och är med redan från början, känns som vi har bra go i laget och alla vill verkligen vinna till 110%

Inga kommentarer: