2008-01-31

Hua vilken dag på jobbet..

Idag har jag varit och jobbat med Ingemar Engström uppe i Ramvik.. Och vilken dag det har varit, Var längesen jag kände mig så överflödig. Och då inte på grund av att jag på något sätt skulle vara less på jobbet eller så, utan att jag kring kl 10.00 på morgonen började känna mig yr och lite illamående.. Och detta har pågått under hela dagen och gör det än. Det känns precis som det brukar göra då man har legat ner och snabbt reser på sig, nästa så det svartnar för ögonen och man håller på att tappa balansen.. Har inte kunnat gjort mycket nytta idag med andra ord, satt/låg i bilen till stor del.. Tog då även pulsen på mig själv bara för kul skull, vilket resulterade i 40, 42 och 40 slag i minuten de tre gånger jag tog den, Vet att jag brukar ha låg vilopuls, men inte så låg!! undra om det kan ha något att göra med hur jag mår!? Har faktiskt kännt såhär en gång förut inte alls för så länge sen, det var när jag var i Sörbygden och fiskade och då hade drygt en timme med samma jobbiga känsla.. Får hoppas på att man blir frisk tills i morgon!


Ungefär såhär man känner sig nu...

4 kommentarer:

Spiro sa...

*sjuksyster sofia rycker ut* En vilopuls på 40 är rätt lågt men inte farligt lågt, gunde svan hade 35 under sina guldår. Det andra du beskriver låter lite som virus i balansnerven, väldigt obehagligt men även ofarligt, går över av sig själv. Eller så hade du bara ätit dåligt.. :oP

Johan sa...

Jo, min vilopuls är inget jag klagar på direkt.. mer så att jag känner mig mer vältränad då pulsen är så låg.. men tyckte själv att den var lägre än "vanligt" och annars när jag har tagit vilopulsen är det oftast i samband med uppvaknandet på morgonen (Då pulsen borde vara som lägst, tror jag) tyckte därför att pulsen var lite väl låg då jag 10 minuter innan jobbat mig svettig :P, men ett virus i balansnerven har jag säkert folk kan ju tro att jag har lördag på en torsdag juh ;)

Spiro sa...

Pappa fick det för några år sen (ehum, måste vara närmare 10 år nu...) när han var på en fullmäktigemöte..Inte så kul för honom, han trodde han blivit matöfrgiftad först. Hoppas det känns bättre snart!

Johan sa...

Ok, näe så kul vare inte.. men som tur är så har det gått över nu :)