2008-02-28

Vad säger man?

Efter ytterligare en vinst i DM så väntar Giffarna på lördag! Idag ställdes vi mot ytterligare ett div tre gäng det vill säga Medskogs. Medskogs som gick upp från fyran till trean i fjol och spelade riktigt bra förra året, bland annat spelade de ut oss i en träningsmatch hemma på stödegruset.. Men idag vart det andra bullar. Startade dagens match mycket bra och lyckades göra 1-0 efter 15 min genom Skea, sen blev det 1-1 oturligt genom ett självmål signerat Johan Bergman (komunikationsmiss) :(.. Men innan halvtid så kvitterade vi genom ett skott från linus som räddades men sedan skickades in av en Medskogsspelare, 2-1 till oss och 1-1 i självmål =)
I andra halvleken fortsatte vi med vår höga press och lyckades utöka ledningen till 3-1.. Medskogs kvitterade visserligen till 3-2 på straff men sen var det Stöde för hela slanten och forserade in både 4-2 (Jonas Södermark), 5-2 (Manne på pass från mig) och 6-2 (Linus) innan slutsignalen. Kunde dock ha blivit ytterligare mål då jag bland annat missade ett halvt friläge och hade ett skott som tog i ribban och studsade ner kring mållinjen, men med en linjeman som är på mitten av våran offensiva planhalva kunde han naturligtvis inte se om bollen var inne eller ej.. jaja shit happens, får göra mål mot giffarna istället =)
Min insats nu då.. Spelade hela matchen som innermitt och tyckte jag gjorde ett bra jobb, kanske överarbetar vissa situationer och springer en del i onödan, men när man känner sig i sån bra form så gör det inget att man löper några meter extra.. hade nog en halvtimme kvar i benen efter slutsignalen oxå så ;)..
Men nu väntar Giffarna på Lördag kl 12.00... vet inte vilket lag de kommer att ställa upp med men vare sig det blir 91/92orna (tipselitlaget) eller ngt annat så kommer vi att sälja oss dyrt!
Kom och kolla på Lördag och se ett Stöde som lirar fotboll som vi inte gjort på många många år!!

Inga kommentarer: