2008-05-30

Fortsatt obesegrade :)

I Tisdags mötte vi Alnö IF på Släda ip.. Blev en bra match ur stöde ögon sett men det var nog alnöborna som gick hem med ett leende då matchen orättvist slutade 0-0.. I mitt tycke så var vi helt överlägsna i första halvleken och borde ha gjort kanske både ett, två och tre mål.. men Ekan i målet storspelade och räddade även ett friläge från mig :(. andra halvleken var jämnare men fortfarande var det vi som hade spelövertaget.. Tror inte Alnö hade ett riktigt skott på mål och de enda gångerna man vart lite orolig var då det fick hörna eller andra fasta situationer..
Ligger nu bara trea i serien då lucksta vann och gick om oss med en pinne, samt att sund kryssade för första gången och leder nu på 10p.