2008-05-30

PIKE CHALLENGE!!

I morgon kl 08.00 går starten för mitt livs första riktiga gäddfisketävling =) Jag och Berga ska vara med i Ö-vik och tävla mot 30st andra lag om fina priser och massor av ära! Bara gäddor över 80cm räknas och bara de 4 största av dem! Fisket kommer bedrivas i centrala ö-vik då vi utgår ifrån gästhamnen. fisket kommer således bedrivas i närliggande Veckefjärden, Själevadsfjärden och ut i kustbandet.. Tyvärr har varken Berga eller jag fiskat där, men med lite kontakter, djupkartor och 30-40 års gemensam gäddfiskeerfarenhet ska vi nog kunna lura upp ngn fin gädda :) tror vi har hyffsad chans på en bra placering trots att vi inte kan området.. vi kommer sälja oss riktigt dyrt! iaf jag!!! Rapport om fisket kommer på söndag då tävlingen är avslutad och man kanske är välbehållen hemma i sundsvall igen =)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till och hälsa Berga!

Johan sa...

Tack tack.. ska göra det.. ska bättra mig med bloggandet oxå :P

Anonym sa...

Så hur gick det då i Pike Challenge?

Johan sa...

Zolle, inget vidare som du kan se :(

Anonym sa...

Var själv ute i dag i Njurunda, fick en fin gädda på 120 cm i solgasset :) Tyvärr otroligt smal så vikten stannade vid 7,34.

Johan sa...

Fin längd på den du... men hua vilken tragisk kondition på den. fiskat lite gös och gädda jag, dock utan någon större fångst :(

Anonym sa...

Ja den var uppe på 2 minuter, ingen kamp alls. Ska försöka ta nåt bättre i morgon...