2009-01-19

Stöde går som tåget :)

Iaf herrarna :P..
Ikväll så var det återigen match i inomhusligan i Nordichallen, och denna gång ställdes vi mot Hoif som i torsdags skrällde med att vinna med 5-4 mot Lucksta. Matchen började lite trevande och vi släppte än en gång in första målet. Efter första halvleken så hade vi dock lyckats vända på steken efter två snabba mål och gick till paus med en 2-1 ledning :). I andra halvlek dröjer det dock inte länge innan Hoif kvitterar till 2-2. Därefter fanns det bara ett lag kvar på banan, vi trummade på och gjorde sju snabba mål innan matchen var över och vinner med 9-3 (de lyckade visst kontra in ett slumpmål:P) Målskyttar för dagen var: Skea 2, Staffan 2, Wiklund, Strömberg, Backlund åsså lyckades även jag göra ett :)
Min egen insats då? Lite lätt förkyld och hade en ganska tung första halvlek innan det lossnade rejält. jag och staffan var inne på tre mål frammåt och inget bakåt vilket måste ses som ett bra facit. Vi kunde dock ha gjort ett par mål till om vi hade haft lite mer skärpa framför mål!

Damerna därimot förlorade tyvärr mot div 2 laget Sund med 9-4..

Nästa match i inomhusligan för oss är på Måndag om en vecka och tror att det är samma tid som idag, D.v.s 20.00