2009-02-22

Johan i bakartagen :)


Matbröd och fettisdagsbullar.. På tisdag äre juh :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Mäskbollar ellr? Hoppas allt är bra med dig!? Har du nån aning om det finns nån i svall som säljer Mört?? Hade bra /Mackan (Härnösand)

Johan sa...

Men tjena :) allt bra med dig eller? jodå, det finns några här i kring! (dock inte så svårt att fiska upp dem själv) ismete på g?

Anonym sa...

Bara bra med mig!! =) Jo jag hade ju tänkte försöka pimpla upp några oxå men skulle ju vara bra å ha ett en 20-30 st från början och alla jag bruka köpa av i Härnösand har slut och jag ska fiska tors-fre och lör nu med några kompisar! Så har du nån som du tror kan avvara några st hade det varit bussigt! =)

Allt annars då? Fiskar lika mycke nu eller? Själv har det blivit lite halvdåligt senaste året men får hoppas på lite mer tid i år! Fick dock en riktigt bra start på ismetet...totalt 6 st över 6 kg, 2 över 8 och toppen på 11,4 (den sistnämde drillade dock en polare men jävligt kul ändå! =)

Hade bra!

Johan sa...

Har själv inge mört.. men åk ner till sundsvall och PO:s där vet de vart att få tag i mört.. finns säkert en hel del lappar utsatta där om mörtförsäljning. Fint fiske ni haft förresten! lämna gärna rapport om hur det går!

Anonym sa...

Fina bullar, men nu tycker jag det är dags för en uppdatering!