2009-10-24

Innebandy!

Kl 11.00 hade vi match mot "Karins Hjältar", ett lag vi mött förut och vunnit över!
Med många skador och en del sjukdom så hade vi bara en avbytare. Segern firades redan igår hemma hos mig då Ulf, Micke, Danne och jag drack lite öl, drinkar mm. Skålade för segern och jag skålade att jag skulle göra fler mål än Micke, feg som han var så tordes han inte sätta ngt på det :(. Var här till 00.00 och gick då in mot stan och Memento där Amanda och Sofia hamnat efter en misslyckad tripp till Casinot. Blev kvar där till stängning och ett tag till då de strulat till det och givit bort Sofias jacka till någon annan. Trodde man hade nummerlappar för att det inte skulle kunna bli fel.. Hade riktigt trevligt innan dock, vissa kanske lite för trevligt ;)

Amanda som inte drack så mycket under kvällen fick bli chaffis till innebandyn då jag tvivlar på att någon av oss andra var körklar. Hämtade upp micke, uffe och danne och alla var måttligt pigga :P
Vilket syndes ganska snart på plan där vi efter den första perioden visserligen hade ledningen med 1-0 men hua vad trött vi var, vissa oxå illamående (Säger inte vem micke). I andra och sista perioden gick det dock bättre och vi kunde vinna med 7-4 efter två mål av Micke och fyra av mig själv =)
Så statistiken är fortfarande intakt :)
Tre matcher spelade för mig hittills i år med resultaten:
Torsbo Plåtteknik - BK Två Blåbär 3-1 och två mål av mig.
Norrvidden - Torsbo Plåtteknik 3-3 och inte ett skit från min klubba :(
Torsbo Plåtteknik - Karins Hjältar 7-4 och fyra mål av mig :)Inga kommentarer: