2010-04-14

Fiskefrossa!

Äntligen har våren kommit till Medelpad! Snön smälter och det fort dessutom. Snart är även isarna på de större sjöarna borta vilket innebär båtfiske!! Stödesjön och Holmsjön kommer nog vara de två sjöar som kommer att testas först. Tänkte lura upp en gädda över tolv på trolling i Stöde och en Öring över 5kg i Holmsjön under den närmaste månaden i dessa vatten. Känns som att förutsättningarna finns och när det väl hugger så kan det vara en ännu större då jag är helt säker på att det finns Öring över 10 i Holmsjön och gädda över 18 i Stödesjön. Blir kanske en översyn av båten i helgen för att kolla så allt är tipp topp samt mäta upp för en fästplatta för elmotorn som måste göras och monteras innan elmotorn kommer. Trollingspöna och rullarna skall även dem ses över och bytas lina på.
Sen är det ju lite konstigt att när isfisket är som bäst så vill man inget annat än att fiska i öppet vatten. Men så är det ju jämt, ska dock pimpla några gånger till innan den säsongen är över. Planerar en tur till Naggen i helgen för lite abborrpimpel, måste bara hitta någon som vill följa med först. Så är nån sugen så hör av er! blir grisfiske där bara så ni vet!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena Johan! Du vill inte ha trollingsällskap på Holmsjön? Har fiskat en hel del där. / Benni

Johan sa...

Alltid kul med sällskap! Nästan så man ska dra ihop några båtar en helg. Mena lättare att hitta bra hotspots då, finns ju lite vatten att fiska av!

Anonym sa...

Japp ja har dock ingen trailer just nu. Ja har lite hotspots där. Men hör av dig på 0705746666 om du vill ha sällskap. /Benni

Johan sa...

Låter bra det.. gör det jag!

Mange sa...

Jag har aldrig suttit i en trollingbåt så det vore kul att få åka med nån gång på "studiebesök" eller vad man ska kalla det. Finns det en plats över nån gång så följer jag gärna! 0703992487
/Mange

Johan sa...

Kan inte riktigt säga att den båt jag använder är en trollingbåt men det går att utan större problem att köra 8 spön i insjöarna här omkring. Absolut ska vi kunna ordna det, Roligt med nytt folk i båten =)