2010-05-06

Då så! målskytt i derbyt!

Efter dagens match är man fri att lägga skorna på hyllan när annat börjar dra mer och fotbollen inte lockar så mycket (litet mål jag haft att ta en plats i ett div tre lag och måla). Men det är absolut inte tid för det än!! En av de bästa segrarna i karriären fullbordades i kväll. Fick efter några skador i matchen mot Junsele idag chansen från start idag, och redan i vårat första riktiga anfall får man sätta dit 1-0 efter man distinkt satt bollen på halvvolly strax under ribban efter ett inlägg och skarv av Gådin tror jag =). Ett par minuter senare bränner jag dock ett hyffsat läge som kunde ha gjort undertecknad tvåmålskytt efter typ 5 min.
Dock dröjer det till matchminut 30 innan vi gör tvåan och nu är det Anton som får en kalasträff från straffområdslinjen rakt upp i krysset! Går till halvtidsvilan med 2-0 vilket nästan är i underkant. I andra bevakar vi mest spelet och går på kontringar. Och även det går utmärkt, punkterar matchen med att Nicke spelas till öppet mål och inga misstag där heller. Kevin får sedan sätta spiken i kistan och vi vinner med klara 4-0 och är med i toppen av trean!
Känns som formen är på ingående och kroppen klarar av 90min hårt jobb både offensivt och defensivt, kan bli en riktigt rolig säsong det här!!
Match mot Frösö nästa torsdag, blir det en tredje raka trean då?