2011-04-13

Nytt pb!

Visste att jag vet het på de större abborrarna nu på slutet, men såhär het?

Sista deltävlingen i CFC:s KM gick av stapeln idag, hade chans på slutsegern men visste att chanserna var små. Och som väntat så räckte det inte riktigt till men slutade trea idag och totalt på en fjärde plats vilket är ok enligt mig.

Dock tror jag alla över mig i prispallen hade bytt sin seger mot min gris till abborre idag, Vilken fisk!

Hade känning av en bättre abborre men den klev av direkt. Fiskade mig bort mot Jens Hamrin och Simpkungen då jag såg att Jens drog ngn bättre fisk. Hade själv ingen större lycka där så var precis på väg tillbaka då jag ser ett gammalt angelhål som jag vart tvungen att testa. drog snabbt några mindre abborrar innan en bättre klev på, drillade den i 5 sek åsså kliver den av. Fiskar kanske en minut till då det verkligen smäller till i grejerna.. Gäddda.. suck.. tänker jag för mig själv.. Meddelar att det måste vara en gädda då den känns tung och inga knyckar i de första sega utrusningarna, precis som en 4-5kgs gädda gör. Men plötsligt känner jag några abborrknyckar och blir lite fundersam men kastar fort bort tanken på storabborre.. Får upp fisken till iskanten men med en massa issörja i hålet så ser jag inte vad det är. Och plötsligt så dyker en abborrmun upp ur isen och jag blir helt stel! Har aldrig sett maken till större och snyggare abborre än denna! Vilken fisk!! Efter en fotosession och vägning och mätning så måste jag bara släppa tillbaka den. Grym fisk att ha på väggen, men än grymmare att ge den fisken en andra chans! Den fisken har just givit mig en av de mäktigaste upplevelserna i mitt fiskeliv! tack och bock!


1940g 50cm ren skönhet!!


7 kommentarer:

Henke Larsson sa...

Grattis Johan! Ett livs fisk!

mvh Henke!

Anonym sa...

Grym borre grattis
mejla gärna mig bild och lite text så lägger jag upp det på Fiskenyheter (tommy@fiskenyheter.se) Ha det gott
Tommy Lönnebacke

OP sa...

Gött! Riktig fin borre!

Team Poseidon sa...

Grattis Johan! En riktigt fin borre och helt rätt att återutsätta den igen.

PS: blir det Norge i år då?

Nizze Z sa...

Jävlar i havet! Grattis!

Johan sa...

Inge Norge vad jag vet iaf.. Ni ska dit igen eller?
Henke, OP och Nizze, tack tack =)Så jävla gött!

Team Poseidon sa...

Ja vi åker upp den 29/6 - 13/7 och detta året blir det Söröya igen. Vi var en sväng förra året i Havöysund ett trevligt ställe det med.