2011-11-11

Sista dagen på Tyréns!


Det var med gråten i halsen jag lämnade jobbet idag! Sista dagen på jobbet efter drygt 5,5 år på Tyréns AB. Fick för snart tre månader sedan ett jobberbjudande från Vectura som jag tydligen inte kunde tacka nej till, men visst!, just nu känns det vemodigt :( Vet dock att jag kommer hålla bra kontakt med många jag jobbat med! :) Vill tacka alla jag jobbat med och Geoteknikavdelningen jag jobbat på! Men framför allt vill jag rikta ett särskilt tack till Håkan Henriksson som dels var den som fixade jobbet åt mig, men oxå varit den som tagit sig tid och ställt upp i vått och torrt när man som bäst behövt det! tack tack!

5 kommentarer:

Håkan H sa...

Tack för alla varma ord!
Det känns lite vemodigt även för mig:( men jag tycker att du har förtjänat den chans du nu fått. Jag hoppas att du kommer att trivas på ditt nya jobb, och att du får många roliga utmaningar. Jag tror att Robban och Ekan kommer att ta väl hand om dig. Annars är du hjärtligt välkommen tillbaka:)
Nu låter det som om du har flyttat till världens ände, men vi sitter ju bara ett par hundra meter från varandra nu på måndag. Kommer bli flera luncher framöver tillsammans. Blir säkert en hel del fiske oxå, så lätt slipper du inte undan mig:). Kanske man får chansen att utmana "the champ" i bowling igen?
/Håkan

Johan sa...

Haha, dem är du väl värd! näe så är det ju! Precis! luncher, fiske och ngn afterwork måste det ju bli! Och självklart kan du få spö på bowling igen ;)

Anonym sa...

Hej!
Hur kan det komma sig att du har mitt foto på en röding som jag tog i dalarnas östra finnskogar 2005 på din blogg 2008?
//Janne

Anonym sa...

Hmmm, hur trovärdiga är dina andra foton då?????
/P

Johan sa...

Kan ju kontakta mig på 0706997849 om ni har frågor på fler bilder så kan jag säga vart jag tagit dem och när :) men visst kanske det finns någon till bild som är "lånad".. Sen florerar många av mina bilder runt på diverse sidor, men så länge det inte är någon sida som drar in pengar så bryr iaf inte jag mig.. Bilden är bortplockad nu iaf.. Nöjd?