2008-08-26

Dålig vana det här..

Blir allt längre mellan blogginläggen nu tyvärr... Har ingen förklaring varför heller :( Vad har hänt sen sist då? Jo, Amanda har bland annat lämnat mig för ett liv i Borås (bara lämnat mig geografiskt) tänk nu inge annat :P Hon for dit i söndags för att påbörja en (ja, jo jag har försökt att få hon att välja ngt annat :P) Bibiotikarie utbildning.. Hoppas att kommer att trivas med det, det är ju ändå hennes liv och ingen annans.
För mig har det dock varit lugnt, lite jobb hemma i Stöde och lite segkakebak i bagarstugan våran. Har även blivit lite fotboll i form av träning, vilket har resuterat i en fot som känns allt bättre vilket känns skönt då vi har match igen mot Torpshammar. Har revanch att kräva från dem sen i våras så idag är vi laddade till max! Satt i lördags och kollade på kvarvarande matcherna och fick fram en sluttabell.. tänker dock inte skriva ut den helt här, dock tror jag poängen kommer att bli som förljande:

43
43
43
42
40
40
39
20
20
18
18
7

Sen vilka som hamnar på vilken plats avslöjar jag sen.. men nu ska jag ladda för match! syns kl 18.00 på Stöde IP

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena johan !!!!
Jag hoppas att du bjuppar på lite segkakor nångång för både ante och jag är MYCKET förtjust i dem .
Hoppas att fiske och fotbollen går bra , Hälsningar från oss i västanå

Johan sa...

Hehe, absolut! sen finns det möjlighet att komma och baka nästa gång ugnen är uppvärmd, kul och gott med eget! men ni ska få ett smakprov nästa gång vi syns! jodå fotbollen går bra, fisket sådär (hinner knappt fiske) hur är det i Västanå då?