2008-08-19

Tiden läker alla sår..

Eller hur är det nu.. tiden läker en stukad fot? Vänta nu...Krister Olsson läker en stukad fot, på 5 minuter!!!
Hade en bra dag på jobbet idag, han med det jag skulle och han även se lite OS innan det var dags för mitt besök hos en naprapat vid namn Krister Olsson.. Då vi har ett litet avtal genom klubben att kunna utnyttja hans kunskaper vid särskillda tillfällen till ett lite bättre pris?, så vare idag dags för mig och min fot.. Väl där så förklarade jag för honom hur det hela hade skett och vart det gjorde ont mm.. Han bad mig ta av mig strumporna och började klämma lite på fötterna och bad mig säga till när det gjorde ont, och ont gjorde det. Efter ett par minuter talade han om vad felet är och sa att du kan nog spela ikväll! VA!? (kan ju inte ens springa på foten tänkte jag för mig själv) ja, du kan komma att ha lite ont, men du KAN spela.. Satt som ett frågetecken på britsen och då bad han mig lägga mig ner och då tar han tag i min "hela" fot och börjar dra i hälen och ville att jag skulle lyssna på en "bra" fot.. det kluckade lite i foten då han drog, sen tog han min onda fot och gjorde lika dant och inte ett ljud kom fram...Han förklarade att det var någon svullen "ledkapsel"/slemsäck (rätta mig om jag har fel :))eller ngt som gjorde foten öm.. då tog han tag och vred och räck i foten några gånger tills det plötsligt låter klick, -hörde du det där sa han... mm mumlade jag, sen börja han och surra om jag skulle tejpa foten innan matchen eller om han skulle göra det redan nu.. tyckte han kunde göra det så det blev riktigt gjort (fortfarande väldigt tveksam till spel) sagt och gjort så hade han tejpat foten och sagt att -bara din egen smärta som sätter stopp och gav mig ett litet rehabprogram och lite tips och sen var jag klar för match :)

30 min senare hade vi samling och ytterligare lite drygt en timme senare stod man på plan då matchen skulle blåsas igång.. och tro det eller ej, men efter 10 min spel så kunde jag inte känna av min "onda" stukade fot alls.. snacka om dunderkur man fick!

Matchen då... Jo, eftersom vi spelade borta mot ett lag med 8 raka vinster så visste vi att det skulle bli tufft, 0-0 efter första halvleken och vi var bra med, men i mitten på andra lyckas de göra 1-0 då man blivit lite uppsnurrad på kanten och släppt förbi ett inlägg som deras bäste målskytt Ahmad Kheris nickade varpå bollen retsamt rullar in vid stolpen.. försökte trycka på för kvittering men kom aldrig riktigt nära förrän sista sekunden då Anders Carlsson kommer runt på kanten och slår ett inlägg som Jonas Södermark trycker in med en höger bredsida, direkt efter avspark blåser dommaren sedan av matchen och vi får vara nöjda med pinnen och har fortfarande häng i toppen av serien!

Inga kommentarer: