2009-07-06

Nu har bilderna från sista fiskepasset anlänt!

Har som sagt inte berättat hur fisket gick under sista passet, men såhär knappt en vecka sent så ska jag göra ett försök!

Sista passet var inriktningen efter hälleflundra total! nu skulle de bara upp, och främst Jonas skulle väl kunna få spräcka nollan han hade på den arten. Trots flera känningar av hälleflundra tidigare i veckan, och då oxå stor hälleflundra så hade han hittills inte haft turen med sig och lyckats landan någon.

Själv vaknade man med huvudvärk och yrsel men hoppades att det skulle bli bättre efter en ipren och lite vatten och friskluft.. trodde jag ja :P ....Nope....

Vi for iaf iväg till ett område där det hade gott rykte om att stor, och framför allt många hälleflundror hade landats under det senaste dygnet. Och visst fanns det flundra där! Efter kanske en timmes fiske krokar Jacob en fin hälleflundra och vi har andra känningar som vi tror kan vara hälleflundra. Själv kastar man nu in handduken och åker iland då yrseln nu blivit värre och såg inget nöje med att vara kvar i båten. Och då det inte var mer än ca en kvarts färd in så fick det bli så..

Väl ute igen så får Jonny hans andra flundra för resan, och tro på f_n då även Jonas lyckas kroka en flundra! En fin flundra som iland vägs till 10,8kg! Resan räddad!!

Nu återstog bara den 130milen hem!!

Detta är ett resemål som ni som gillar havsfiske absolut ska besöka!
Heller inte så jättedyrt. 6000sek förbåthyran och boende per person..
Sen tillkommer ju resan dit, mat och bensin till båten vilket gick på knappa 4000kr för mig vilket innebar en jättetrevlig semester för under 10k

Sen kostar ju förberedelsena en del (jiggar, spön, rullar mm) men det törs jag inte räkna på.. Behövs inte så mycket/dyr utrustning heller upptäckte vi ;P.

Inga kommentarer: