2010-03-20

Slumpnappet! och en SVENSK MÄSTARE!!!

Gjorde årets hittills bästa tävling idag.. Har ju inte gått så bra i år men hoppas det vänder nu! Synd bara att man inte var på bästa stället, då hade man nog kunnat vara med topp 5 individuellt.. men blev nog runt 8-10 plats nu istället (svårt att veta då det var slumpade tvåmanna lag) Vann gjorde Janne Johansson och Perti på drygt 14kg.. janne hade drygt 8 vilket han var bäst på.
Själv hamnade vi på 7 eller 8 plats med 6,8 kg varav jag hade lite drygt 4kg. mycket bra fiskat av alla i bilen utom Emil idag (jag, Perti wissman och Berga) alla utom Emil hade över 4kg. Emil med lagkamrat sprang förgäves flera kilometer utan hitta på fiske eller oss andra som tydligen hade ok fiske trots övervägande 5-25grammars fiskar.. Antar att en revanch sugen Emil kommer till start i Bysjön (byberget, Alby) i morgon. Men ska mycket till om han slår mig, känns som formen är på inång =)
Inte bara på sommaren Baddarn plockar Abborrar -SM-GULD 2010!!!

Måste även berätta att Micke "Baddarn" Rehnman tog SM-Guld i Pimpel i Malung idag!! Få förunnat att göra en sån prestation.. Alltså Svensk mästare nr 59 genom tiderna och får vara med i Landslaget i pimpel nästa år! Många kanske tror att det inte kan vara så svårt att vara bäst på Pimpla.. Men när det står över 500pers vid starten och alla kvalat i från DM där bara 15% av startande går vidare så kan man lätt räkna ut att det är många tusen tävlingspimplare ute i landet! Sen att vinna på en sjö man aldrig tidigare fiskat på gör det hela inte direkt nå lättare!!

GRATTIS!!!

Inga kommentarer: